Boost yourself!

Boost yourself in 8 weken!

Boost (de; m meervoud: boosts)
Extra impuls: iets een boost geven.
Stoot extra energie om iets te versnellen.

Boost Yourself is het 8 weekse programma dat jou in beweging zet om gezondere keuzes te maken, je fitter te voelen en bewuster te genieten.

Je neemt je voor om te sporten, maar de tijd en motivatie ontbreekt. Je wilt gezond eten, maar kiest toch voor snel en minder gezond. Wandelen of mediteren staat op je planning, maar door alle drukte van het dagelijkse leven komt het er niet van. Je wilt afvallen, meer rust en gezondere keuzes maken, maar toch doe je het niet.

Voor heel veel mensen is dit de realiteit. En dat is niet zo gek! Want gedrag veranderen doe je niet zomaar even… en patronen doorbreken al helemaal niet. We stellen onszelf doelen die we om ons heen horen; 5 kg afvallen of 3x per week bewegen. Maar waarom willen we dat eigenlijk? Welke waarden en overtuigingen horen daarbij? En bovendien wat is belangrijker; het doel of de weg erheen?

Het Boost Yourself programma gaat ervoor zorgen dat jij helder krijgt wat voor jou

écht belangrijk is. In jouw persoonlijke intake gaan we naar de kern en vandaaruit stellen we een haalbaar programma op dat past bij wie jij bent en hoe jij wilt leven. Dit kan zijn door vaste sport/beweegmomenten in te plannen, maar ook door te kijken welke andere (soms kleine) dingen je kunt doen die gaan bijdragen een jouw geluk.

Investeer in jezelf en meld je aan om jezelf een powerboost te geven!

Wat kan je verwachten


Een doel is alleen waardevol en haalbaar als het jouw persoonlijke doel is afgestemd op jouw missie en past bij jouw waarden en overtuigingen. Daarom werken we met een persoonlijke intake waarin we samen een haalbaar programma samenstellen. Het gaat hierbij om het afstemmen van de dingen die jij kiest om te doen zodat je het met plezier en overtuiging doet. Jouw mindset, ondersteund met de tips en motivatie die je gedurende 8 weken onvangt, gaat zorgen voor jouw succes!


Persoonlijke begeleiding


Een persoonlijke intake om jouw doelen helder te krijgen en een programma samen te stellen. Meerdere beweeg- en contact momenten gedurende 8 weken. Jouw coach bereikbaar voor vragen. Eindgesprek met evaluatie.

Persoonlijk programma


Een 8 weeks programma dat we samen opstellen met holistische insteek. Dat betekend dat we o.a. kijken naar: Wat wil je fysiek bereiken? Wat maakt je mentaal sterker? Hoe blijf je in contact met je gevoel en waar haal je jouw energie uit?

Persoonlijke groei


Een waardevolle persoonlijke groei is gegarandeerd doordat je je aandacht en tijd inzet voor dat wat voor jou, in de kern, belangrijk is. Omdat je je fitter en sterket gaat voelen ervaar je meer innerlijke kracht, balans en positiviteit

Jouw investering voor 8 weken succes


Jouw commitment is nodig om jouw succes te behalen. Dat betekend dat je gaat investeren in tijd en geld.

De totale kosten voor deelname aan het 8 weekse Boost Yourself programma zijn 234 euro. Daar zit de intake, alle andere contact momenten, onbeperkte deelname aan het Box&Joy rooster, de exclusieve trainingen voor de deelnemers van het programma én het eindgesprek met evaluatie in.


Ben je al Box&Joyer met een lopend abonnement? Dan word jouw abonnement tijdelijk bevroren zodat je geen dubbele kosten maakt.

De tijdsinvestering zal afhangen van jouw persoonlijke programma en de keuze die je maakt in hoevaak je wilt sporten en welke andere keuzes voor ontspanning en ontwikkeling je maakt. Hoe meer tijd je kiest om te investeren in jezelf hoe meer je zal bereiken en meer succes zal ervaren.


Het programma start met een persoonlijke intake waar we ruim de tijd voor nemen en jouw persoonlijke plan opstellen. Daarna is het advies om minimaal één of twee sporttrainingen in de week flexibel in te plannen. Dit kunnen de trainingen van het Box&Joy rooster zijn of een andere beweegvorm in groepsverband of individueel. Tussendoor zijn er korte voortgangsgesprekken waarin we eventueel jouw plan kunnen aanpassen. Jouw traject eindigen we met een eindgesprek waarin we evalueren maar ook vooruit kijken om deze goede energie vast te houden!

unsplash