Trainingen

Box&Bootcamp

Lijkt boksen jou een uitdagende workout? En vind jij het ook heerlijk om lekker buiten te sporten? Dan is Box&Bootcamp ideaal voor jou!

De training bestaat uit een combinatie van simpele boksoefeningen en bootcamp-oefeningen. Denk hierbij aan het stoten van combinaties op de handschoenen, trekken van korte sprintjes en doen van krachtoefeningen. 


De trainingen zorgen voor spierpijn en veel zweet, maar ook een heerlijk fit gevoel en een glimlach. Je zal worden uitgedaagd om in een uurtje alles uit jezelf te halen, en dat gezellig in een groep!


We sporten in het Majellapark en de voetbalkooi ernaast. De exacte locaties kun je terugvinden in het rooster door op de training te klikken.
Indien je nog nooit hebt gebokst raden wij je aan om eerst een keer mee te doen met de Box&Intro. Deze is om de week op zaterdag.

Box&Fight

Wil je echt leren boksen? Vind je het leuk om te werken aan je techniek zoals het aanvallen en verdedigen? En lijkt het je leuk om de techniek en tactiek toe te kunnen passen in het sparren? Dan is Box&Fight de workout die bij jou past!


In 3 maanden leer je alles over de bokssport. De trainingen bestaan voor een groot gedeelte uit techniektraining met veel persoonlijke aanwijzingen. Je leert de basishouding, de stoten en verdediging.  Daarnaast werk je aan je algehele conditie door het touwtjespringen en het krachtcircuitje.


De cursus biedt je naast de 1,5-uurs trainingen ook work-outs voor thuis aan.
Na 3 maanden is het tijd voor het boksexamen waarbij je het bokscertificaat onvangt en kunt doorstromen naar het volgende niveau.


Heb je al bokservaring? Dan kun je in overleg instromen in niveau 2, 3 of de Box&Fight PRO (gevorderden).


Box&Yoga

Een unieke combinatie van yoga en boksen. Best of both worlds. De yoga versterkt de core, vergroot de beweegelijkheid en zorgt voor de juiste basishouding en balans tussen inspanning en ontspanning in het boksen.


Door de focus op de bouwstenen van het boksen zoals de rotaties en gebruik van de juiste spierketens ontwikkel je een perfecte bokstechniek. In de training is er naast de bokstechniek aandacht voor krachtontwikkeling, flexibiliteit en innerlijke kracht.


In de trainingen leer je echt boksen en gebruiken we de yoga voor warming-up, krachttraining, flexibiliteit, coretraining, mentale training en cooling down.


Nog nooit gebokst? Doe dan eerst eenmalig mee met de Box&Intro (om de week op zaterdag). Dan heb je de basis die je nodig hebt om fijn deel te nemen. 

Boksen is DE manier om fit te worden! En bij Box&Joy doe je dat op een veilige manier onder begeleiding van een door de Boksbond gecertificeerde en gelicenseerde trainster! Bovendien doe je dat samen in een leuke groep!

 

Een complete training met boksen (techniek, combinaties, spelboksen) kracht en conditie oefeningen waar iedereen zijn eigen grenzen kan verleggen! De tijd vliegt voorbij en je zult je na de training moe maar voldaan voelen!

 

Voor de Box&Fit is enige bokservaring vereist. Heb je nog nooit gebokst? Doe dan mee met de Box&Fight level 1 om de basisvaardigheden aan te leren!
Twijfel je of je mee kunt doen? Stuur dan even een mailtje naar marta@boxenjoy.nl


Box&Fun

De Box&Fun lessen zijn speciaal voor kinderen (9-12) en jeugd (13-16). In de lessen die een uur duren worden de kinderen bekend gemaakt met boksen doormiddel van sport en spel.


De lessen bestaan uit oefeningen waarbij de balans en de coördinatie, de basis van iedere sport, worden getraind. We leren de basistechnieken van het boksen waarbij samen spelen en samenwerken cruciaal is.

 

Er zal nooit tegen het hoofd worden gestoten of met zware gewichten worden gewerkt. De kids krijgen zelfvertrouwen, worden weerbaarder en kunnen zichzelf even heerlijk uitleven. Moe maar voldaan weer naar huis.


Wij creëren een letterlijke en figuurlijke veilige omgeving voor de kids zodat ze zich lichamelijk, geestelijk en sociaal kunnen ontwikkelen tijdens een sportuurtje vol uitdagingen en plezier.

Box&Fit

Box&Focus

Box&Focus = boksen met 100% persoonlijke aandacht. Jij staat centraal en de training is zo afgestemd dat jij met plezier dát uit de training haalt wat voor jou belangrijk is. De dag, tijd en locatie zijn in overleg, dus je traint waneer jij wilt!

Voor de één is dat een basisconditie opbouwen om door te stromen naar de reguliere trainingen. De ander wil 'echt' leren boksen of de huidige techniek verbeteren. Maar ook als je wilt afvallen, uit een burn-out komt (of andere mentale klachten ervaart) of gewoon een gave privé training wilt met je partner/kind/een vriend(in) is de Box&Focus de juiste keuze!

  • Box&Focus 1 persoon   -  60 min = €65,-
  • Box&Focus 2 personen - 60 min = €50,- p.p.
  • Box&Focus 3 personen - 60 min = €40,- p.p.
  • Box&Focus 4 personen - 60 min = €35,- p.p.
  • Box&Focus 10 rittenkaart - 10 x 60 min = betaal voor 9 trainingen en krijg de 10e gratis! Geldig voor alle vormen van de Box&Focus.


Indien gewenst kan de training op jouw voorkeurslocatie worden gegeven. Afhankelijk van de afstand en het parkeren kunnen er dan kosten bijkomen.

Box&Intro

Nieuw bij Box&Joy en nog geen bokservaring? Doe dan zeker mee met de Box&Intro! Deze workshop die om de week op zaterdag op het rooster staat geeft je de perfecte start om hierna met de reguliere trainingen mee te doen.


Je leert in 1,5 uur de basics van het boksen en je kunt al je vragen stellen. Ook ontvang je informatie over de trainingen, materialen en abonnementen.

De maximale groepsgrootte is vier personen zodat je de maximale persoonlijke aandacht ontvangt en het optimale uit deze workshop kan halen.

De kosten bedragen €20 en zijn inclusief alle materialen. We sporten in het Majellapark (en bij regen op het Berlijnplein).

Aanmelden doe je door in het rooster naar de Box&Intro te gaan (om de zaterdag) en je dan via de aanmeldlink in te schrijven of door op de button 'inplannen' te klikken hierboven.