Over ons

GEZELLIGE COMMUNITY

UITDAGENDE TRAININGEN
RELAXTE OMGEVING

PERSOONLIJKE AANDACHTBOX & JOY


Box&Joy streeft naar het creëren van een community met fitte, sterke en gelukkige mensen die actief betrokken zijn met - en zelf waarde toevoegen aan - zichzelf, anderen en de omgeving. Samen werken we aan vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en dragen we positief bij aan de maatschappij en daarmee maken we de wereld mooier.


De bokscursussen en trainingen zijn het fundament van de community en zorgen voor gezonde en fitte deelnemers. Daarnaast hebben de trainingen een positieve bijdrage omdat ze een middel zijn om persoonlijke ontwikkeling en onderlinge contacten te stimuleren.

Doordat het boksen een zeer complexe sport is die je zowel fysiek als mentaal uitdaagt is het een perfecte manier om jezelf te leren kennen, mentaal sterker te worden en verder te ontwikkelen. Grenzen worden verlegd en overwinningen gedeeld
.
Verbindingen worden gelegd tijdens de verschillende activiteiten zoals workshops en borrels waarbij de deelnemers gestimuleerd worden te netwerken waaruit persoonlijke contacten, maar ook maatschappelijk en zakelijk kansen ontstaan. Zo kunnen bijvoorbeeld zzp'ers worden gesteund of maatschappelijke projecten worden opgestart waarbij er direct of indirect waarde wordt toegevoegd aan de omgeving door investering van tijd, aandacht en betrokkenheid.


Marta Mlicka

Oprichter en trainer

“Mijn missie voor Box&Joy gaat veel verder dan het aanbieden van bokstrainingen. Ik streef naar mensen die met een glimlach de training verlaten, die zichzelf willen ontwikkelen, die tijd en aandacht hebben voor elkaar en die betrokken zijn bij hun omgeving.


Boksen is voor mij de perfect manier om dit te bereiken omdat het beoefenen van deze sport een proces is dat door het intensieve contact met anderen zelfontwikkeling mogelijk maakt en dat creëert een speciale band tussen de Box&Joyers.


Deze betrokkenheid met elkaar zorgt voor motivatie in de trainingen en sterke sociale contacten. Ik geloof dat boksen daarom een geweldig fundament is voor een community met gelukkige mensen en daarom werk ik met heel veel plezier aan Box&Joy."

Interview

Bokstrainer

13 Februari 2020

  

Bokstrainers zijn super serieus, kijken boos en eten alleen maar gezonde dingen, toch? Deze vooroordelen veegt Marta Mlicka meteen van tafel als je haar ontmoet. Ik kreeg een grote glimlach, een stevige hand en de vraag: “Koffie of thee? En wil je een stukje chocolade?” Ik ontmoet haar in een gymzaal vlak voor een training waar ik ook aan mocht meedoen. We hadden we het over de waarde van sporten en waarom het voor haar zo belangrijk is om binnen haar boksclub een community te creëren. 

Lees hier het hele intervieuw