Rooster

Plan zelf je lessen in en sport wanneer het jou goed uitkomt!

Hieronder zie je het tijdelijke Box&Joy rooster. Zodra we weer écht mogen boksen komen de reguliere trainingen en cursussen zoals de Box&Fight, Box&Yoga en Box&Bootcamp weer op het rooster te staan. Tot die tijd kun je meedoen met de WOD (workout of the day) die je samen met een buddy of individueel buiten doet. Ook staan er nu online live trainingen; zo kan iedereen meedoen!
 

Wil jij meedoen? Klik op de training die jij graag wilt volgen en meld je aan!

Of toch liever een een training die helemaal bij jou past en op jou is afgestemd? 

Kies dan voor Box&Focus; de personal training die jou echt verder brengt!

 

Wij sporten volledig volgens de richtlijnen van de overheid en volgen daarbij de regels van het RIVM, VRU, NOC*NSF en de Nederlandse Boksbond.
Wij houden bij wie er komt sporten door het gebruik van ons online reserveersysteem. We trainen met een maximum aantal deelnemers.
Voor, tijdens en na de training hanteren we de 1,5 meter afstand regel. Er is altijd een gezondheidscheck en ook worden de handen en gebruikte materialen gedesinfecteerd.  Onze sporters worden hierover duidelijk geinformeerd voor de trainingen.
Ben je benieuwd welke regels er op dit moment gelden en waar wij ons aan houden? Check dan het Verantwoord Sporten Protocol van het NOC*NSF.

Over Box&Joy


Box&Joy biedt unieke workouts aan met

een ideale balans tussen de fysieke, mentale en sociale aspecten van het boksen.

 

Box&Joy is overtuigd dat lichamelijke inspanning, psychische uitdaging en persoonlijke aandacht innerlijke kracht en geluk creëren.


Box&Joy streeft naar krachtige individuen

die zorgen voor een gelukkige maatschappij

en een mooiere wereld.


Box and enjoy!

Contact


Marta Mlicka


T.  0630040415

E.  marta@boxenjoy.nl


KvK.   556 137 48

BTW.  NL 002200793 B45

REK. NL94 INGB 0008 5272 47

Copyright @ All rights reserved