Trainingen

Box&Bootcamp

Lijkt boksen jou een uitdagende workout? Wil je gemotiveerd worden door in een vaste groep te trainen? En vind jij het ook heerlijk om buiten in de natuur te sporten? Dan is Box&Bootcamp ideaal voor jou!


We trainen in het Majella park, een mooi park centraal in Utrecht, lekker in de buitenlucht en doen een combinatie van simple boksoefeningen en bootcamp-oefeningen. Denk hierbij aan het stoten van combinaties op de handschoenen, trekken van korte sprintjes en doen van krachtoefeningen.


De trainingen zorgen voor spierpijn en veel zweet, maar ook een heerlijk fit gevoel en een glimlach. Je zal worden uitgedaagd om in een uurtje alles uit jezelf te halen. En dat doe je in een leuke groep in het park!



Box&Fight

Wil je echt leren boksen? Vind je het leuk om te werken aan je techniek zoals het aanvallen en verdedigen? En lijkt het je leuk om de techniek en tactiek toe te kunnen passen in het sparren? Dan is Box&Fight de workout die bij jou past!


In 12 trainingen leer je alles over de bokssport. De trainingen bestaan voor een groot gedeelte uit techniektraining met veel persoonlijke aanwijzingen. Daarnaast werk je aan je algehele conditie. De trainingen worden afgestemd op jouw niveau zodat iedereen veilig traint.


De cursus biedt je naast de 12 trainingen ook informatieve workshops, work-outs voor thuis en een examen met diploma. Door het trainen in een vaste en kleine groep haal je het uiterste uit je trainingen.


Box&Yoga

Een unieke combinatie van yoga en boksen. Best of both worlds. De yoga versterkt de core, vergroot de beweegelijkheid en zorgt voor de juiste basishouding en balans tussen inspanning en ontspanning in het boksen.


Door de focus op de bouwstenen van het boksen zoals de rotaties en gebruik van de juiste spierketens ontwikkel je een perfecte bokstechniek. In de training is er naast de bokstechniek aandacht voor krachtontwikkeling, flexibiliteit en innerlijke kracht.


In de trainingen leer je echt boksen en gebruiken we de yoga voor warming-up, krachttraining, flexibiliteit, coretraining, mentale training en cooling down.


Box&Re-energize

Box&Re-energize is een cursus met als doel ‘uit het hoofd, in het lichaam’ te gaan. We doen dit door een combinatie van yoga en boksen, aangevuld met mindfullness.

 

In de trainingen wordt er samen gezocht naar antwoorden op vragen zoals; Hoe ben ik sterk/krachtig zonder teveel spanning? Hoe verdeel ik mijn energie? Waar zit spanning in mijn lichaam? Hoe kan ik actief ontspannen?

 

De trainingen zijn bovenal geschikt voor jonge vrouwen met stress, met een burn-out of die graag willen werken aan een betere energie balans. Je hoeft geen ervaring te hebben met boksen of yoga; iedereen kan meedoen op eigen niveau.

 

Box&Joy werkt samen met Studentenpsycholoog Utrecht. Door onze gezamenlijke visie dat mentale en fysieke welzijn heel sterk met elkaar verbonden zijn en dat werken vanuit je kwaliteiten je in je kracht zet hebben we meerdere invalshoeken gevonden om elkaar te versterken!

Box&Fight  PRO

Boksen is DE manier om fit te worden! En bij Box&Joy doe je dat op een veilige manier onder begeleiding van een door de Boksbond gecertificeerde en gelicenseerde trainster! Bovendien doe je dat samen in een leuke groep!

 

De trainingen bestaan uit een energieke warming-up, oefenen van bokstechnieken, conditie- en krachttraining en een coolingdown.

De tijd vliegt voorbij en je zult je na de training moe maar voldaan voelen!

 

Voor de Box&Fight PRO trainingen is enige bokservaring vereist. Heb je nog nooit gebokst? Doe dan mee met de Box&Fight level 1 om de basisvaardigheden aan te leren! Twijfel je of je mee kunt doen? Stuur dan even een mailtje!


Box&Fun

De Box&Fun lessen zijn speciaal voor kinderen vanaf 8 tot en met 12 jaar. In de lessen die een uur duren worden de kinderen bekend gemaakt met boksen doormiddel van sport en spel.


De lessen bestaan uit oefeningen waarbij de balans en de coördinatie, de basis van iedere sport, worden getraind. We leren de basistechnieken van het boksen waarbij samen spelen en samenwerken cruciaal is.

 

Er zal nooit tegen het hoofd worden gestoten of met zware gewichten worden gewerkt. De kids krijgen zelfvertrouwen, worden weerbaarder en kunnen zichzelf even heerlijk uitleven. Moe maar voldaan weer naar huis.


Wij creëren een letterlijke en figuurlijke veilige omgeving voor de kids zodat ze zich lichamelijk, geestelijk en sociaal kunnen ontwikkelen tijdens een sportuurtje vol uitdagingen en plezier.

Box&Focus

Train je graag alleen of in een kleine groep dan is Box&Focus voor jou. Deze personaltraining is afgestemd op jouw peroonlijke voorkeuren en wensen.


In een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek bespreken we jouw motivatie en de inhoud van de trainingen. Ik coach je hierbij in het zoeken naar een beweegvorm die bij je past en die jou blij maakt.


Wil je de bokstechniek leren? Leren ontspannen door yoga of juist weerbaarder worden door rots&water trainingen? Natuurlijk is het ook mogelijk om dit af te wisselen per training.

De tijden en plaats is in overleg. Je kunt met maximaal 4 personen voor de Box&Focus aanmelden.

Box2Grow


Box2Grow biedt workshops aan waar door het boksen op een actieve manier wordt gewerkt aan de groepsdynamiek én de persoonlijke kracht van elk individu. Het boksen wordt als metafoor gebruikt om deelnemers te laten ervaren en reflecteren. Deelnemers zullen op een speelse, actieve manier worden uitgedaagd, met als doel persoonlijke groei te bevorderen en een hechtere groepsdynamiek te creëren. De Box2Grow workshops worden op maat ontwikkeld, afhankelijk van uw vraag. Daarom starten we de samenwerking altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we samen bespreken aan welke doelen we in de workshop gaan werken. De Box2Grow workshops zijn geschikt voor diverse groepen; groot of klein, professioneel of informeel, groepen die elkaar pas net leren kennen of juist voor een hecht team.


Je kunt kiezen uit een van onze met zorg opgestelde beproefde succesprogramma´s: Kracht, Balans, Samenwerken of Assertiviteit.

Daarnaast is het ook mogelijk om een workshop op maat aan te vragen


Contact


Marta Mlicka


T.  0630040415

E.  marta@boxenjoy.nl


KvK.   556 137 48

BTW.  NL 200 321 171 B01

REK. NL78INGB0008156122

Copyright @ All rights reserved

Over Box&Joy


Box&Joy biedt unieke workouts aan met

een ideale balans tussen de fysieke, mentale en sociale aspecten van het boksen.

 

Box&Joy is overtuigd dat lichamelijke inspanning, psychische uitdaging en persoonlijke aandacht innerlijke kracht en geluk creëren.


Box&Joy streeft naar krachtige individuen

die zorgen voor een gelukkige maatschappij

en een mooiere wereld.


Box and enjoy!