Box&Yoga

Box&Yoga

Een unieke combinatie van yoga en boksen. Best of both worlds. De yoga versterkt de core, vergroot de beweegelijkheid en zorgt voor de juiste basishouding en balans tussen inspanning en ontspanning in het boksen.


Door de focus op de bouwstenen van het boksen zoals de rotaties en gebruik van de juiste spierketens ontwikkel je een perfecte bokstechniek. In de training is er naast de bokstechniek aandacht voor krachtontwikkeling, flexibiliteit en innerlijke kracht.


In de trainingen leer je echt boksen en gebruiken we de yoga voor warming-up, krachttraining, flexibiliteit, coretraining, mentale training en cooling down.


Wil je graag fitter worden, trainen in een kleine vaste groep met veel persoonlijke aandacht? Dan is Box&Yoga echt iets voor jou!Wat anderen zeggen


Trainen bij Box& Joy is een feestje. Marta is een geweldige trainer die je motiveert en uitdaagt. Daarnaast weet Marta een ontzettend leuke en veilige sfeer neer te zetten waardoor je je kunt ontwikkelen op je eigen niveau. Ze heeft oog en aandacht voor iedereen in de groep en de lessen zijn leuk, gezellig en uitdagend. Een absolute aanrader voor zowel de mega fanatiekeling als de wannabe sportieveling.


Altijd een feestje om naar Box&Yoga te gaan :) Er gaat toch echt iets heel goed als je hard aan het werk gezet wordt en toch met meer energie weggaat dan je had toen je binnenkwam. Fijne combinatie van deze sporten en serieuze aandacht voor beide onderdelen. Marta zorgt élke les voor een open en prettige sfeer. Ik zou het iedereen aanraden!


Na lange tijd niet gesport te hebben bij Box&Joy gestart met de Box&Yoga. Erg blij dat ik hiervoor gekozen heb. De combinatie van boksen en Yoga vind ik ideaal. Je pakt hiermee zowel conditie als kracht en lenigheid aan. De manier van lesgeven door Martha is erg leuk en inspirerend. Het zijn afwisselende lessen met een hele leuke groep! Echt een aanrader dus!

Over Box&Joy


Box&Joy biedt unieke workouts aan met

een ideale balans tussen de fysieke, mentale en sociale aspecten van het boksen.

 

Box&Joy is overtuigd dat lichamelijke inspanning, psychische uitdaging en persoonlijke aandacht innerlijke kracht en geluk creëren.


Box&Joy streeft naar krachtige individuen

die zorgen voor een gelukkige maatschappij en een mooiere wereld.


Box and enjoy!

Copyright @ All rights reserved

Contact


Marta Mlicka


T.  0630040415

E.  marta@boxenjoy.nl


KvK.   556 137 48

BTW.  NL 200 321 171 B01

REK. NL78INGB0008156122