Box&Re-energize

Box&Re-energize


Box&Re-energize is een cursus met als doel ‘uit het hoofd, in het lichaam’ te gaan. We doen dit door een combinatie van yoga en boksen, aangevuld met mindfullness.


In de trainingen wordt er samen gezocht naar antwoorden op vragen zoals; Hoe ben ik sterk/krachtig zonder teveel spanning? Hoe verdeel ik mijn energie? Waar zit spanning in mijn lichaam? Hoe kan ik actief ontspannen?

 

De trainingen zijn bovenal geschikt voor jonge vrouwen met stress, met een burn-out of die graag willen werken aan een betere energie balans. Je hoeft geen ervaring te hebben met boksen of yoga; iedereen kan meedoen op eigen niveau.


Box&Joy werkt samen met Studentenpsycholoog Utrecht. Door onze gezamenlijke visie dat mentale en fysieke welzijn heel sterk met elkaar verbonden zijn en dat werken vanuit je kwaliteiten je in je kracht zet hebben we meerdere invalshoeken gevonden om elkaar te versterken!

 

Wat anderen zeggen

Na al zo'n 2 jaar te kampen met oververmoeidheidsklachten kwam Marta op mijn pad met haar Box&Re-energize training. Doordat ik al zo lang oververmoeid ben heeft mijn lichaam mij aardig in de steek gelaten. Ik heb in de tussentijd vaker geprobeerd om sportlessen op te pakken, maar werd dan steeds overvraagd waardoor ik weer terug viel. De eerste training was ik daardoor heel gereserveerd, ik wilde niet weer helemaal kapot thuis komen. Het fijne is dat hier tijdens de training volledig de ruimte voor is. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau. Uiteindelijk merkte ik dat ik na elke training meer energie had dan voor de training. Een goede motivatie om - hoe moe ik mij ook voel - elke week weer enthousiast naar de training te komen. Ik durf nu steeds meer mijn grenzen te verkennen. Elke week kijk ik er weer naar uit! Het is gezellig om met hetzelfde clubje meiden te trainen; fijn om ervaringen te kunnen delen én te trainen in een omgeving waar het veilig is om je grenzen aan te geven.


Afgelopen paar maanden heb ik meegegaan met de cursus Box&Re-energize gegeven door Marta. Voor de start van de cursus zat ik niet helemaal lekker in mijn vel en voelde me regelmatig ontzettend moe. Het leek me erg leuk om in groepsverband te sporten, maar ik zag er erg tegen op om te starten. Toen ik de oproep voor de Box&Re-energize voorbij zag komen leek me dat een perfecte kans. En dat bleek het ook. In een kleine groep meiden die allemaal met energie-problemen kampen gingen we rustig aan de gang. Zonder veel gepraat, maar met heel veel begrip konden we allen in een veilige omgeving aan de slag met sporten. De combinatie van de rustige yoga, het energieke boksen, en het grappige dansen was fijn afwisselend en bracht me zelfs op minder dagen met vernieuwde energie terug naar huis. De yoga heeft me geholpen meer naar mijn lichaam te luisteren en te ontspannen, het boksen was super omdat ik zonder het echt door te hebben vanzelf hard aan het zweten ging. Kortom, ik vond de cursus erg fijn!


Ik heb een paar lessen gevolgd van de box & re-energie cursus. Laagdrempelig en goede mix van yoga en boksen. Ging altijd met een goed gevoel naar huis: echt re-energized! Aanrader voor iedereen die wat meer wil sporten en ontspannen


Laatste paar lessen gevolgd van de box & re-energize cursus. Voor mij was het een fijne & laagdrempelige manier om kennis te maken met boksen en de tijd te nemen voor mezelf in drukke tijden. Aanrader! Nu ingeschreven voor de cursus box & yoga voor nog iets meer actie!


.De cursus Box & Re-energize doe ik wekelijks met veel plezier. Deze cursus helpt mij om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te gaan. De cursus heeft me geholpen om mijn conditie op te bouwen en mijn energie uit te breiden in een tempo dat bij mij past. Ook heeft deze cursus ervoor gezorgd dat ik weer plezier in sporten beleef. De combinatie van yoga, boksen en dansen zorgt voor een fijne afwisseling. Marta zorgt voor een ontspannen en plezierige sfeer tijdens de lessen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer balans.Ik heb een paar lessen gevolgd van de box & re-energie cursus. Laagdrempelig en goede mix van yoga en boksen. Ging altijd met een goed gevoel naar huis: echt re-energized! Aanrader voor iedereen die wat meer wil sporten en ontspannen.

Over Box&Joy


Box&Joy biedt unieke workouts aan met

een ideale balans tussen de fysieke, mentale en sociale aspecten van het boksen.

 

Box&Joy is overtuigd dat lichamelijke inspanning, psychische uitdaging en persoonlijke aandacht innerlijke kracht en geluk creëren.


Box&Joy streeft naar krachtige individuen

die zorgen voor een gelukkige maatschappij en een mooiere wereld.


Box and enjoy!

Copyright @ All rights reserved

Contact


Marta Mlicka


T.  0630040415

E.  marta@boxenjoy.nl


KvK.   556 137 48

BTW.  NL 200 321 171 B01

REK. NL78INGB0008156122