Box&Fight

Box&Fight

Wil je echt leren boksen? Vind je het leuk om te werken aan je techniek zoals het aanvallen en verdedigen? En lijkt het je leuk om de techniek en tactiek toe te kunnen passen in het sparren?

Dan is Box&Fight de workout die bij jou past!


In 12 trainingen leer je alles over de bokssport. De trainingen bestaan voor een groot gedeelte uit techniektraining met veel persoonlijke aanwijzingen. Daarnaast werk je aan je algehele conditie.


De cursus biedt je naast de 12 trainingen ook work-outs voor thuis. Na 12 weken is het tijd voor het boksexamen waarbij je het bokscertificaat onvangt en kunt doorstromen naar het volgende niveau.


Heb je al bokservaring? Dan kun je in overleg instromen in niveau 2, 3 of de PRO. Niveau 1 en 2 doen boksexamen bij de Nederlandse Boksbond. Niveau 3 & PRO ronden de 3 maandelijke cursus af met een sparring met andere boksclubs.

Wat anderen zeggenOnlangs heb ik de box&fight niveau 1 afgerond! Het zijn elke week weer leuke afwisselende trainingen met een goede combinatie van techniek en conditie! Marta haar enthousiasme en betrokkenheid zorgen ervoor dat je je verbonden voelt met de groep wat het sporten extra leuk maakt, we doen het elke week weer met elkaar! � Voor mij is box&fight; sporten, conditie, met elkaar, grenzen verleggen & plezier!!!Box&Fight niveau 1 en 2 gedaan, en start in april met niveau 3. Perfecte mix van techniek, kracht, conditie en fun! Marta is een enthousiaste, toegankelijke, betrokken en deskundige trainster. Ze houdt rekening met elk niveau dus schroom niet om zonder ervaring en/of zonder conditie bij haar aan te kloppen, en verwacht als fitte sporter zeker niet dat je er zonder iets geleerd te hebben en zonder zweetdruppels weggaat!

De manier van lesgeven van box&joy spreekt mij erg aan. Marta is niet alleen technisch en inhoudelijk een heel goede trainer, maar ze schept ook echt een veilig lesklimaat voor iedereen om zijn/haar eigen grenzen te verkennen. Daarnaast weet ze ook op een speelse en ongedwongen manier steeds te werken aan groepsbonding waardoor er een prettige sfeer en teamgevoel ontstaat. Ik heb dit nog niet ergens anders zo goed meegemaakt. Ik kom altijd blij en energiek van de trainingen vandaan. Alle lessen zijn top, maar als je echt wilt leren boksen, op een veilige en laagdrempelige manier, dan kan ik de box&fight cursus erg aanbevelen!!


Box&joy is veel meer dan alleen maar sporten! Het is elke keer weer uitdagend, maar ook heel erg gezellig! De groep is in vele opzichten ontzettend gevarieerd en je kunt dan ook op je eigen manier meedoen! Het is elke keer weer leuk om te gaan en ik ben altijd blij als ik weer geweest ben! Marta heeft met box&joy echt een toffe community gecreëerd!

Over Box&Joy


Box&Joy biedt unieke workouts aan met

een ideale balans tussen de fysieke, mentale en sociale aspecten van het boksen.

 

Box&Joy is overtuigd dat lichamelijke inspanning, psychische uitdaging en persoonlijke aandacht innerlijke kracht en geluk creëren.


Box&Joy streeft naar krachtige individuen

die zorgen voor een gelukkige maatschappij en een mooiere wereld.


Box and enjoy!

Copyright @ All rights reserved

Contact


Marta Mlicka


T.  0630040415

E.  marta@boxenjoy.nl


KvK.   556 137 48

BTW.  NL 200 321 171 B01

REK. NL78INGB0008156122