Box2Grow

Box2Grow

Box2Grow is het concept dat is voorgekomen uit een unieke samenwerking van trainers en coaches die allen vanuit hun eigen specialisatie zich verdiepen in persoonlijke ontwikkeling.


Box2Grow biedt workshops aan waar door het boksen op een actieve manier wordt gewerkt aan de groepsdynamiek én de persoonlijke kracht van elk individu. Het boksen wordt als metafoor gebruikt om deelnemers te laten ervaren en reflecteren. Deelnemers zullen op een speelse, actieve manier worden uitgedaagd, met als doel persoonlijke groei te bevorderen en een hechtere groepsdynamiek te creëren. De Box2Grow workshops worden op maat ontwikkeld, afhankelijk van uw vraag. Daarom starten we de samenwerking altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we samen bespreken aan welke doelen we in de workshop gaan werken. De Box2Grow workshops zijn geschikt voor diverse groepen; groot of klein, professioneel of informeel, groepen die elkaar pas net leren kennen of juist voor een hecht team.

Informatie en contact

 
 
 
 
 

Over Box&Joy


Box&Joy biedt unieke workouts aan met

een ideale balans tussen de fysieke, mentale en sociale aspecten van het boksen.

 

Box&Joy is overtuigd dat lichamelijke inspanning, psychische uitdaging en persoonlijke aandacht innerlijke kracht en geluk creëren.


Box&Joy streeft naar krachtige individuen

die zorgen voor een gelukkige maatschappij en een mooiere wereld.


Box and enjoy!

Copyright @ All rights reserved

Contact


Marta Mlicka


T.  0630040415

E.  marta@boxenjoy.nl


KvK.   556 137 48

BTW.  NL 200 321 171 B01

REK. NL78INGB0008156122