Box&Bootcamp

Box&Bootcamp

Heerlijk buiten in het park trainen
Uitdagende boksoefeningen
Afwisselende trainingen
Met of zonder ervaring kun je meedoen!

Lijkt boksen jou een uitdagende workout? Wil je gemotiveerd worden door in een vaste groep te trainen? En vind jij het ook heerlijk om buiten in de natuur te sporten? Dan is Box&Bootcamp ideaal voor jou!


We trainen in het Majella park; een mooi park centraal in Utrecht lekker in de buitenlucht. In de trainingen doen we een combinatie van simple boksoefeningen en bootcamp-oefeningen. Denk hierbij aan het stoten op de handschoenen, korte sprintjes en krachtoefeningen.


De inhoud van de trainingen is afwisselend en het is altijd een verrassing wat je gaat doen. Indivudeel, in duo-vorm, in teams of in groepsverband. Je leert andere deelnemers hierdoor goed kennen wat ook de kracht is van de trainingen!


De trainingen zorgen voor spierpijn en veel zweet, maar ook een heerlijk fit gevoel en een glimlach. Je zal worden uitgedaagd om in een uurtje alles uit jezelf te halen.

Een uur lang je in het zweet werken; buikspieren trainen, armspieren trainen, conditie trainen. Met leuke, afwisselende oefeningen en pittige circuitjes. En allemaal in de buitenlucht. Heel fijn. En met dank aan Marta d'r enthousiasme prima vol te houden. Zelfs de burpees...


Heerlijke combinatie van inspannen en ontspannen. Dat Marta toptrainingen verzorgt wist ik al van haar trainingen bij Verbon, maar dit is nog net een stapje beter. In de buitenlucht, met een goeie afwisseling tussen boksoefeningen en conditietraining, voor mij DE ideale manier om na een lange dag werk even helemaal te ontladen. Waar ik eerder sporten vaak liet afweten als ik even wat minder zin had, is hier de drempel zo laag, dat ik zelfs met weinig zin toch ga. Dit komt mede door de ontspannen en gezellige sfeer die Marta eigenlijk al vanaf de eerste training weet te creeren. Kortom, aanrader!


Door een vriendin ben ik gevraagd mee te doen met Box&Joy Bootcamp en heb er geen seconde spijt van gehad! Erg leuke lessen die worden gegeven door Marta met heel veel enthousiasme. Zelf ben ik geen fanatieke sporter en kende ik de basis van het boxen niet toen ik er aan begon, maar dat was geen probleem. Er wordt met elk niveau rekening gehouden en als beginner kan je met alles meekomen. Een aanrader voor iedereen die het heerlijk vindt om buiten te sporten!


Heerlijk buiten sporten onder begeleiding van een motiverende en enthousiast trainster! Marta zorgt er voor dat iedere les barst van de energie en creëert een (h)echte groep door persoonlijke aandacht te geven. Na iedere les ga je met een voldaan gevoel naar huis!


Het enthousiasme van Marta tijdens Box&Bootcamp werkt aanstekelijk! Na elke les kom ik met veel energie en positieve vibes thuis. Er is veel aandacht voor de groep en voor elkaar. Geen les is hetzelfde. Een oefening met een partner, als groepen tegen elkaar of als een grote groep samen. Een heel fijne diversiteit in activiteiten. Voor beginner, maar ook gevorderde. Een uur mezelf in het zweet werken, nooit gedacht dat ik het zo leuk kon vinden!


Wat anderen zeggen

Elke woensdag avond zit ik weer tevreden op de bank na deze bootcamp. Na een lange of frustrerende werkdag is het heerlijk om lekker buiten alles van je af te trainen. Marta is daarbij een belangrijke factor want zij doet dit met zoveel enthousiasme dat het ondanks het afzien ook super leuk en gezellig is. Ik heb elke week veel gelachen met de groep. Leuk om zo met ervaren en minder ervarenen samen te kunnen sporten! Top dus!Over Box&Joy


Box&Joy biedt unieke workouts aan met

een ideale balans tussen de fysieke, mentale en sociale aspecten van het boksen.

 

Box&Joy is overtuigd dat lichamelijke inspanning, psychische uitdaging en persoonlijke aandacht innerlijke kracht en geluk creëren.


Box&Joy streeft naar krachtige individuen

die zorgen voor een gelukkige maatschappij en een mooiere wereld.


Box and enjoy!

Copyright @ All rights reserved

Contact


Marta Mlicka


T.  0630040415

E.  marta@boxenjoy.nl


KvK.   556 137 48

BTW.  NL 200 321 171 B01

REK. NL78INGB0008156122