Box&Joy

BOX&JOY


Betrokken community * Unieke en uitdagende trainingen en activiteiten * Sterke en gelukkige deelnemers

Box&Joy streeft naar het creëren van een community met fitte, sterke en gelukkige mensen die actief betrokken zijn met - en zelf waarde toevoegen aan - zichzelf, anderen en de omgeving. Dit streven komt voort uit de overtuiging dat het veel krachtiger is om samen te werken aan vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en het positief bijdragen aan de maatschappij en daarmee het mooier maken van de wereld.


De bokscursussen en trainingen zijn het fundament van de community en zorgen voor gezonde en fitte deelnemers. Daarnaast hebben de trainingen een positieve bijdrage omddat ze een middel zijn om persoonlijke ontwikkeling en onderlinge contacten te stimuleren. Doordat het boksen een zeer complexe sport is die je zowel fysiek als mentaal uitdaagt is het een perfecte manier om jezelf te leren kennen, mentaal sterker te worden en verder te ontwikkelen. Grenzen worden verlegd en overwinningen gedeelt. Verbindingen worden gelegd tijdens de verschillende activiteiten zoals workshops en borrels  waarbij de  deelnemers gestimuleerd worden te netwerken waaruit persoonlijke contacten, maar ook maatschappelijk en zakelijk kansen ontstaan . Zo kunnen bijvoorbeeld zzp'ers worden gesteund of maatschappelijke projecten worden opgestart waarbij er direct of indirect waarde wordt toegevoegd aan de omgeving door investering van tijd, aandacht en betrokkenheid.


Doelen

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Anno 2017 is persoonlijke ontwikkeling niet meer alleen een HR begrip op kantoor. Zelfkennis en ontwikkeling zorgt voor sterke individuen.

MAN VS VROUW

Dat boksen een mannen-sport is is niet meer van deze tijd. Box&Joy streeft naar een gelijke verdeling man/vrouw.

HET INDIVIDU TELT

Elkaar echt leren kennen.  Kwaliteit (aandacht en tijd) boven kwantiteit. Daarnaast wordt input van deelnemers gestimuleerd.

SOCIALE COHESIE

De maatschappij is steeds meer individualistisch ingesteld. Box&Joy zet zich in voor saamhorigheid en een sociaal netwerk waarin kansen worden geboren.

PLEZIER IN SPORTEN

Box&Joy wil iedereen laten ervaren hoe leuk bewegen kan zijn en welke effecten het heeft voor de gezondheid, energie in dagelijkse leven en positief gevoel.

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

Iedereen moet kunnen sporten. Box&joy zet zich in om ook mensen die minder kansen hebben toch mee te laten doen met de trainingen.

“Mijn missie voor Box&Joy gaat veel verder dan het aanbieden van bokstrainingen. Ik streef naar mensen die met een glimlach de training verlaten, die zichzelf willen ontwikkelen, die tijd en aandacht hebben voor elkaar en die betrokken zijn bij hun omgeving.


Boksen is voor mij de perfect manier om dit te bereiken omdat het beoefenen van deze sport een proces is dat door het intensieve contact met anderen zelfontwikkeling mogelijk maakt juist en dat creëert een speciale band tussen de leden.


Deze betrokkenheid met elkaar zorgt voor motivatie in de trainingen, sociale en zakelijke banden en het schept kansen om samen tijd en aandacht te investeren in de omgeving waarbij gericht waarde wordt toegevoegd aan de omgeving.


Ik geloof dat boksen daarom een geweldig fundament is voor een community met gelukkige mensen en daarom werk ik met heel veel plezier aan Box&Joy."

Oprichter en trainer

Marta Mlicka-van der Made

Contact


Marta Mlicka


T.  0630040415

E.  marta@boxenjoy.nl


KvK.   556 137 48

BTW.  NL 200 321 171 B01

REK. NL78INGB0008156122

Copyright @ All rights reserved

Over Box&Joy


Box&Joy biedt unieke workouts aan met

een ideale balans tussen de fysieke, mentale en sociale aspecten van het boksen.

 

Box&Joy is overtuigd dat lichamelijke inspanning, psychische uitdaging en persoonlijke aandacht innerlijke kracht en geluk creëren.


Box&Joy streeft naar krachtige individuen

die zorgen voor een gelukkige maatschappij

en een mooiere wereld.


Box and enjoy!